Leoparddrengens
Public Key

søndag den 7. december 2008, kl. 03.46

Æv

Det sker ikke så tit, men iaften var godt nok noget af en dødsyg aften i byen.

Startende med, at jeg bliver ringet op klokken lidt over 11 af xxx, som vil have mig på Amigo - hvor hun er gået hen efter at hun syntes McKluuds var blevet for sygt, efter at have hængt der hele dagen. "Mæn her er sgide sgægt, vi er ikke så mange, men det er rigtig sjovt". Lovende. Hun vil have mig til at komme med det samme, men jeg siger det er for tidligt, og ihvertfald ikke kommer før om en time.

Kommer så derned kl 1, er slet ikke i stemning endnu, og det er for tidligt ved jeg - på den anden side vil jeg ikke sådan lade hende i stikken, hvis hun regner med mig. Hun er der endnu - og der er ganske rigtigt ret tomt, der er for tidligt. Men sidder og spiller Tænkeboks, og hilser knap på mig - og er meget rødøjet etc.

Tilgengæld hilser hendes kammerat yyy på mig; og bliver ved med det. "Dju er godtnok ikke sjom jeg forestjillede mig dja". Har åbenbart hørt om mig, og har været behjælpelig med at scanne de leopardbilleder ind jeg postede i sidste uge. Men jeg bliver rent ud sagt i løbet af meget kort tid træt af at høre på ham (det er også ca de samme 5 sætninger han gentager igen og igen - og bliver fornærmet da jeg åbenbart ikke er del af hans Kolding-slæng), og siger til xxx at jeg skrider og kommer igen om en time. "Sjamen, vi skal også ud og danse om lidt..." - ja, fint. Lad os mødes hvor vi er på ca samme stadie.

Går hjem (hvor jeg bl. a. laver de seneste indlæg her), og vender så tilbage til amigo efter ca 1½ time. Der er godtnok kommet flere folk (og xxx og yyy er forsvundet) - men der er eddermame stadig dødsygt. Og musikken er ligeså. Burde nok være skredet med det samme, men bestiller nogle numre i jukebox - desværre er der vente tid på ½ time før der kommer noget jeg gider danse til.

Men venter - og danser; og danser lidt mere. Og så egentlig ikke så meget andet. Går hjem. Bare dødssyg stemning. Men ok, var nok heller ikke rigtig i stemning selv. Bare en af de dage - åbenbart.

Lidt surt, havde egentlig regnet med meget fra denne weekend. Æv.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: