Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 9. oktober 2014, kl. 09.28

Jeg bliver misforstået!

Radioprogrammet Formiddag På 4'eren omtalte mig i går - og det er selvfølgeligt meget udmærket!

Men, men, men - de fik det til at lyde som om jeg er sådan en lummer type, som ikke tænker på andet end sex! Og det ved jeg så ikke helt hvad jeg skal sige til. Jeg er faktisk lidt paf!

Åbenbart er der nogen - med hvad jeg vil kalde en beskidt tankegang - som læser mine referater & livetweets af #DenStoreBagedyst ind i en lummer kontekst. Inklusive altså nu DR.

Som enhver vil kunne forvisse sig om herunder må en sådan læsning fortælle mere om læserens tankegang end om min! Jeg refererer blot det spændende program og de dydige dommere & deltagere.

Og der synes jeg altså også Formiddag på 4'eren er lidt grove, når de siger jeg kun dækker Blomsterberg. Jeg prøver sandelig at dække alle deltagerne. Der skal ikke være nogen smalle steder! Og jeg synes da egentligt også at den side kører som smurt, når det hele først kører derudaf i programmet, med hulrum der skal fyldes og sprøjtes.

Jeg får lyst til at kræve satisfaktion - men det vil vel bare blive misforstået?!(Nå - den widget finder så ikke mange tweets. Se dem bedre her, i al deres uskyld.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: