Leoparddrengens
Public Key

søndag den 19. februar 2012, kl. 13.23

Opvarmning til Mass Effect 3

Efter at jeg i går fik gjort en ende på Alduins hærgen i Skyrim, tænkte jeg at det måtte være tid til at kaste mig over Mass Effect. Ikke for det, der er meget at gøre i Skyrim endnu, og jeg vender også tilbage...

Men nu er Mass Effect 3 på trapperne - et spil fra mit favoritfirma, BioWare. Og med skam at melde har jeg (ikke før) prøvet de tidligere. Det har den ældste imidlertid - jeg købte 2'eren tidligere, dengang med planer om selv at spille det, men det overtog han hurtigt - og skræmte mig lidt væk, selvom han var vild med det.

Men som han viste mig det fremstod det mest som skydespil, og det skuffede mig. Men nu forstår jeg, at det blot var fordi det var der han lagde sit fokus.

For jeg kom i gang med Mass Effect (altså 1'eren) igår - og allerede ved karakter genereringen fik jeg gåsehud. Det er altså fedt med et spil hvor historien er i højsædet - her er der tale om gedigen Science Fiction.

Grafikken er så allerede lidt bedaget - 1'eren er fra 2007 - og det mærkes selvfølgelig når man kommer lige fra Skyrim. Men det gør ikke noget når musikken spiller.

Jeg er så lidt spændt på hvor længe jeg er om spillene - jeg var lidt skuffet da den ældste "allerede" havde klaret de første efter 20-30 timers spil hver. Det er lidt lidt for et rollespil, synes jeg. Muligvis med tanke på Baldurs Gate 2, som jeg såvidt jeg husker spillede i mange måneder før jeg var færdig med hovedhistorien.

Men samtidigt er det måske meget rart - muligvis er det så lidt mindre episk i størrelsen, men mere overskueligt. Det har ihvertfald gjort at jeg tør kaste mig ud i at prøve at gennemføre inden 3'eren kommer.

Og det er vist meget god idé at få spillet de første først - man kan føre sin karakter videre, og valgene i tidligere spil, har indflydelse på historien senere (lærte jeg af @stagen).

Hvis man vil følge mig (og min Jane Shepard) kan man få Mass Effect 1 her, direkte download - den står pt til kun 49 kr?! - og Mass Effect 2 her.

Og så lige en trailer til 3'eren - den så jeg i biografen den anden dag. Det er første gang jeg ser reklame for computer-rollespil i biograf. Cool!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Sven sagde ...

Du kan godt glæde dig. Særlig toeren er fantastisk!

Leoparddrengen sagde ...

Det gør jeg også, tak :) - Har allerede glædet mig nogle timer over 1'eren. Men så er der også lige kommet noget real life ind over, som jeg desværre ikke kan ignorere.