Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 8. februar 2012, kl. 15.01

Hvad geiger-tælleren fortalte...

Jeg var til anden del af den forsøgsrække jeg deltager i i går - hvor jeg tidligere fandt på smart måde at bruge zone-systemet til billigere billetter - som indbefatter indtagelse af radioaktiv føde.

Naturligvis lige noget for en superhelt, og jeg har prøvet det før, så det er jeg rimelig kold overfor (som Karsten Nonbo ville have sagt). Men jeg må indrømme, at da en fyr gik på gange med en geigertæller - sandsynligvis for at checke at der ikke skulle være havnet radioaktivt materiale utilsigtet nogen steder, og den gik i vejret da den tilfældigt pegede i retning af mig... så kunne jeg ikke lade være at grine lidt nervøst.

Og da han så bemærkede det, og gik hen til mig, mens tælleren gik amok som i en Hollywood-film når han pegede den i min retning, og sagde: "Ja, sådan er det jo..." må jeg sige at jeg lige overvejede hvad helvede det var jeg havde gang i...

Men som @VulleBalut også skrev til mig: Du må ofre dig for videnskaben. With great powers comes great responsibility.

Og hvad skal jeg gøre - de er helt vilde med mit mave-tarmsystem, videnskabsfolkene. "Man kan virkeligt se hvor alting er!" sagde de henrykt.

Og det er jo en ros det er svært at leve foruden...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: