Leoparddrengens
Public Key

mandag den 26. december 2011, kl. 15.53

Svar fra Justitsministeriet / Familiesammenføringskontoret

Jeg modtog for nogle dage siden dette brev fra Justitsministeret / Familiesammenføringskontoret som svar på mit åbne brev, hvor jeg så mindeligt bad ham sætte udvisningssager af børn i bero.

Brevet indeholder ikke i sig selv noget nyt, udover henvisning til spørgsmål stillet på samråd, som endnu ikke er besvaret. Det krævede lidt søgning på FTs hjemmeside - for én som ikke er vant til at bruge den, men her er det spørgsmål der henvises til, og dette er vist også et relevant spørgsmål. Begge stillet af Johanne Schmidt-Nielsen.


Jeg må sige, at jeg er lidt imponeret over at Justitsministeriet besvarer mit brev - i andre sammenhænge er jeg blevet ignoreret, sandsynligvis fordi myndigheder og firmaer har svært ved at vide hvordan de skal håndtere en anonym superhelt. Men her kan jeg ihvertfald ikke klage over noget, hvad det angår.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Marie sagde ...

Dejligt at du ikke blev ignoreret:)