Leoparddrengens
Public Key

fredag den 29. april 2011, kl. 13.16

Tip til Angry Birds + lidt om Nokia

Jeg var længe om at få mobiltelefon, sådan set ikke mærkeligt med mit forhold til telefoner - jeg vil sådan set helst undgå dem. Men da jeg så The Matrix var jeg klar over, at når jeg engang fik en mobil, så skulle det ihvertfald være en Nokia! Det er nok den bedste, mest effektive product placement ever, efter min mening.

Og siden blev eks'en så gravid med min ældste, og jeg følte at det var vigtigt at man kunne få fat på mig, så jeg gik hen og blev ejer af en Nokia 3210. Som vel nærmest kan sammenlignes med en Ford T: vanvittig gammeldags i dag, men billig og til prisen lækker. Og en periode havde næsten alle sådan en, virkede det som.

Siden blev den opgraderet til en 3310, og der kom flere Nokiaer til henad vejen. Men der kom også en Matrix 2, som var en skod film, og ødelagde magien fra 1'eren. (3'eren har jeg slet ikke set...)

Og efterhånden var det jo også som om at Nokia-navnet blegnede lidt. En del faktisk, min ældste viste sig for et par år siden at være ked af, at jeg hele tiden prakkede ham Nokia'er på (når han mistede en telefon) - for det var det laveste, var meningen i hans klasse. Det overraskede mig.

Men kort efter skiftede jeg over til en Samsung jeg var glad for, og som bekendt er min nuværende en billig Samsung / Android.

Så, jo, det er gået ned af bakke for Nokia, og jeg kan ikke sige jeg var overrasket over deres store nedskæringer. Men jeg synes det er lidt synd for dem, og jeg håber de får noget ud af deres tænkepause. Såsom at overveje at droppe deres eget styresystem.

Og på den baggrund vil jeg da også gerne bringe deres reklamefilm - ja, well, de betaler mig også hvis du ser den - som handler om at de har afholdt Angry Birds mesterskab, og at man kan få tips til at blære sig i spillet:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: