Leoparddrengens
Public Key

søndag den 10. oktober 2010, kl. 23.33

København og Taliban

Med afsløringen af Københavns Kommunes metoder, med at få gigantiske tilskud for aktiveringstiltag, som bestod i at sige til de arbejdsløse, at de skulle søge arbejde*, tegner der sig et billede af, at Københavns Kommune står over for nogenlunde de samme problemer som Taliban i Afghanistan:

Taliban kan ikke økonomisk holde til, hvis vestlige tropper trækker sig ud - for så vil deres direkte støtte, i form af penge de modtager for ikke at angribe konvojer til de tilbagetrukne tropper jo falde bort.
Ny borgmester i Kbh?

Og på samme måde, kan Københavns økonomi slet ikke tåle hvis folk begynder at komme i arbejde. For så vil alle de dejlige støttekroner fra staten jo bortfalde.

Hvad skal man dog gøre? Måske tilbyde Mullah Mohammed Omar en borgmesterpost i København? Så er det kun et sted vi behøver betale - og der dør da ikke så mange på den måde?

* Og, nej, jeg tror sådan set ikke der kommer særligt meget mere ud af alle mulige "reelle" beskæftigelsesprojekter - og ihvertfald er der så bare andre der går glip af et job. Men hele det forkvaklede system sættes ligesom lidt i perspektiv, ikke?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

spunky sagde ...

ha ha ha ha ha .... god sammenligning!