Leoparddrengens
Public Key

fredag den 20. november 2009, kl. 14.13

We'll always have Casablanca

Igår var jeg til middag på det der er nærmest til at være min stam-restaurant. Det var ganske vist ca 5 år siden jeg havde været der sidst, men den lignede sig selv; jeg er kommet der vel gennem de sidste 20 år.

Den ligger i starten (set fra Gyldenløvesgade) af Nansensgade, en lille perle af en Marokkansk restaurant ved navn Casablanca, hvor man kan nyde en tagine eller en cous-cous. Til særdeles rimelige priser (120-140 for en hovedret), i en mere en særdeles rimelig kvalitet og i særdeles rimelige mængder.

Og maden er perfekt til denne efterårs/vinter årstid, den giver tyngde og varme i maven.

Er jeg betalt af det dansk/marokkanske ægtepar der driver restauranten? På ingen måde, jeg er blot begejstret for stedet.

Jeg kan anbefale deres Cous-Cous Special.

(Og så i øvrigt tak til Rottedamen/Digterinden for godt selskab!)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Louise Kristensen sagde ...

Jamen, jeg kan da absolut kun sige tak i lige måde for fremragende selskab, skøn mad og det nydelige tørklæde, som jeg gjorde Odense usikker med den følgende dag!:-)

Leoparddrengen sagde ...

Meget usikker, forhåbentlig... ;)

Godt at se du har fået profil, i øvrigt!