Leoparddrengens
Public Key

søndag den 1. marts 2009, kl. 21.01

Omega-male

Jeg kan sådan set godt li' mig selv. Ret meget endda.

Men ind imellem kunne jeg godt tænke mig at være mere Alpha-male/bad guy agtig, istedet for den evindelige gentleman. Der er jo noget om, at en bad guy er den mandlige pendent til en blondine - og de har som bekendt more fun.

Men jeg kan ikke helt finde ud af hvor jeg er i det der traditionelle alpha/beta male hierarki, for som med så meget andet synes jeg ikke rigtigt jeg passer ind. Jeg er vist i virkeligheden en alpha, som bevidst ikke ønsker den rolle, og i al min gøren og laden prøver at undgå den. Hvilket kan lyde søgt, og som noget med sure rønnebær, men jeg tror der er en del sandhed i det.

Well... whatever. Som Skipper Skræk plejede at sige: I yam what I yam, and tha's all what I yam.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: