Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 20. december 2008, kl. 12.09

Lidt OK

Var så ude i haremsbukser + planet t-shirten i nat. Amigo var der desværre ikke så meget sjov ved - det har snart stået på en måned, må være julefrokost-tiden der gør det til et hænge-sted, og ikke et sjov-sted.

Så gik videre til Ideal Bar, der var lidt mere gang i den. Og elsker deres trægulve, man kan lave nogle højst tilfredsstillende smæk med hælene på dem, så man nærmest føler sig som flamenco danser.

At der så er en del kegler i mellem er en anden sag - hvorfor så mange føler behov for at gribe fat i mig, og holde mig fast, for at fortælle mig at jeg danser fedt etc - og dermed ødelægger samme dans, vil jeg vist aldrig forstå.

Men endte med at være ok nat, uden at være overvældende. Mit "kort" blev atter uddelt, så velkommen til eventuelle nye (smukke) læsere :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: