Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 15. november 2008, kl. 02.00

Lad mig slå det fast: jeg er ikke bøsse!

Jeg ved ikke helt hvorfor så mange bliver ved* at tro det? Well, måske skyldes det at jeg har det med at gå singularis på bøssebar og danse mærkværdigt iført stramtsiddende tøj? Jeg ved det ikke - hvis det er rigtigt, synes jeg godt nok folk er noget hæmmet af deres faste rammer. Fred være med det - men er altså ikke bøsse.

*bliver ved - i de "gamle dage" på Umatic, da jeg som regel var iført øjenskygge & mascara var der godt nok også mange der troede det. Dengang syntes jeg også det var underligt. Så det betyder vel sådan set bare at verden forbliver underlig.

(Obligatorisk meddelelse: ovenstående skal ikke tages som udtryk for nogen ringeagt ifht minoriteter eller majoriteter af nogen art, herunder gældende, men ikke begrænset til, personer af homoseksuel observans - og meget mere bla bla)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: