Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 15. november 2008, kl. 23.21

Sær kørsel

Okay, kommer fredag morgen gående på vej på arbejde. Da jeg skal til at gå over Nørregade er jeg ved at blive torpederet af en bilist; det er i sig selv ikke så usædvanligt, men ham her havde jeg knap set. Han kom nemlig fucking bakkende i mod kørselsretningen (bilen vendte altså "rigtigt").

Jeg går udfra han havde opdaget at han var kommet til at køre for langt, og syntes så der var for trafikeret(!) til at lave et u-sving, og valgte i stedet at bakke. Efter mig var han ved at køre ind i et par andre biler, og derefter nogle cyklister som kørte over vejen i den naive tro at der var fri bane.

Ved godt det er en mindre ting, og det sker tusinde gange hve dag - men jeg fatter altså ikke hvad det er der sker med nogle folks hjerner når de får et rat melem hænderne.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: