Leoparddrengens
Public Key

fredag den 4. november 2011, kl. 23.19

Tuva Novotny nøgen

Ja, det er nok at stramme skruen en anelse. Men er blevet bedt om at lave reklame for filmen ID:A, som har premiere 24. november, og har søde & smukke Tuva Novotny i hovedrollen.

Det skal efter omtalen være en thriller - et område hvor dansk film ikke ligefrem har stået stærkt. På den anden side er det også et område hvor overraskende film er dukket op, så jeg vil da imødese den med spænding.


betalt klip

Det her er foromtalen jeg har kunnet finde:

I den danske thriller 'ID:A' vågner Aliena op ved en flod i Frankrig med et stort ar på maven og en taske med 2 millioner Euro, men uden erindring om hvad der er sket, eller hvem hun er.

Aliena søger tilflugt i den nærmeste by og opdager, at hun bliver jagtet af mystiske mænd. Med hjælp fra den lokale franske hotelejer slipper hun væk fra sine forfølgere.

Ved et tilfælde går det op for Aliena, at hendes accent er dansk, og hun beslutter sig for at tage til Danmark i håb om at genfinde sin identitet.

Da hun ankommer til Danmark, møder hun den internationale operasanger Just Ore. Han bliver udgangspunktet for hendes søgen, og langsomt begynder puslespillet at falde på plads for hende.

Aliena opdager, at hun stadig er forfulgt og erfarer hurtigt, at hendes fortid er mere kompliceret end som så.

'ID:A' har Tuva Novotny fra 'Sandheden om mænd' og 'Kandidaten' i hovedrollen.

(Jeg kan ikke lade være at synes det er lidt sjovt at Tuva Novotny finder ud af hendes accent er dansk - det er nok, for filmen, heldigt at hun ikke opdager hun ikke har danske stød, så....)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: