Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 24. august 2013, kl. 10.23

Ret cool tiltag fra Origin / EA

Spilfirmaet Electronic Arts har indført at spil købt på deres indkøbs/download platform Origin kan refunderes 100% indenfor 24 timer af at man begyndte at spille, dog max en uge efter køb (eller udgivelse, hvis man for eksempel har pre-purchased Battlefield 4).

Med andre ord: du har et døgn til at prøve et spil af - kan du ikke lide det (eller gennemfører du det for hurtigt, og gider ikke mere ...) - kan du få pengene tilbage!

Det er sgu en ret god deal, synes jeg. Nok også en god ting, både for EA, som er lagt for had af dele af den utilgivende gamerverden, og for Origin, som lider af at Steam slår dem på stort set alle punkter - indtil nu, altså.

(Iøvrigt, hvis man er hurtig kan man også sikre sig en Humble Bundle med super-stærke (omend lidt gamle) EA-titler her. Som altid med Humble Bundle bestemmer du selv hvor meget du vil betale - og alt overskud (85%) går til godgørende formål. Bedre tilbud fås ikke. Det er pt gældende godt 4 døgn endnu.)

Penge-tilbage garantien gælder indtil videre kun for EA spil købt på Origin, og kun for spiltitler, ikke DLCs og lignende tilføjelser. Og er flere spil købt i samlet pakke, er det hele pakken man returnerer, ikke enkelte spil. Man kan læse det med småt her, men alt i alt er det helt ok.

Som sædvanligt når jeg skriver noget pænt om noget fra EA, skal jeg lige komme med disclaimer: jeg ejer (ganske få) aktier i firmaet ...


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: