Leoparddrengens
Public Key

mandag den 29. juni 2015

Rigtige mænd, my ass!

Ingen kommentarer
Hej Movia —

Jeg vil godt gøre opmærksom på, at de reklamer I har på jeres busser er stødende:

Det er ikke noget jeg normalt ville komme rendende med, men I har ligesom åbnet døren, da I gav israelske klagere ret i at opfordring til boykot af ulovlige bosættelser kunne opfattes antisemitisk og dermed være stødende; en afgørelse som i sig selv er antisemitisk & stødende, og som er med til at understøtte pågående krigsforbrydelser (som bosættelserne er).

Og, ja, sådan en åben dør mo jo bruges. Og den her reklame er stødende på mit køn, sexistisk. Og det har ikke noget med at gøre, at jeg har problemer med en god røv eller strip; kendere af bloggen her vil vide at jeg har det fint med nøgenhed og sexarbejde af whatever form, sålænge sexarbejderen har det fint med det.

Men det der støder mig, det for alvor sexistiske, er hashtagget: #rigtigemændmødespåmirage. Der er sgu ingen der skal komme og definere for mig, at rigtige mænd er nogle der går på stripklub. Helt fint med mig hvis mænd går der, men det bliver de ikke hverken rigtigere eller forkertere af. Og at sige andet sige andet støder mig. På mit køn.

Som sagt, ikke noget jeg normalt ville komme rendende med. Men I åbnede selv døren. Røvhuller.

Bedste hilsner
Leoparddrengen

Ceterum censeo Facebook esse delendam.