torsdag den 27. august 2009

Lever


Dagens retter i kantinen var noget lakse-agtigt, eller noget kalvelever i noget flødenoget. Er jo generelt ikke meget til fisk, og laks er jeg faktisk noget træt af.

Lever har jeg aldrig kunne udstå, men det er vel noget med 25 år siden jeg har smagt det sidst. Så jeg tænkte, what the fuck, næsten alle andre ting jeg ikke kunne lide som barn, er jeg blevet stor nok til at kunne lide nu, og endda for en dels vedkommende sætte pris på. Så kom nu - du tør jo godt.

Og det turde jeg så - og det smagte faktisk ganske udmærket. Det er jo bestemt en særpræget og karakteristisk smag, men faktisk ganske behagelig. Og så var konsistensen også en del bedre end jeg huskede. Jeg huskede det som en konsistens af sålelæder, og med en smags/bitterhed der mindede om at spise sure sokker, bortset fra det smagte dårligere.

Men slet ikke sådan i dag. Dejligt, med endnu et madtraume overvundet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se eventuelt dette indlæg med hjælp til kommentar-formatering (hvordan man linker, for eksempel).