mandag den 6. juli 2009

Sådan kan man også gøre


Jeg har indtil nu kendt til 3 ting man kan bruge til at komme "på" avocado: en olie-eddike dressing, soya, eller citronsaft (med salt og peber).


Men da jeg nu havde indkøbt nogle limes i dag, kom jeg til at tænke på, at det kan man vel også bruge, istedet for citronsaft. Så det prøvede jeg: og det fungerer faktisk rigtigt godt!


Hint hermed givet videre.

8 kommentarer:

  1. I min verden bliver lime kun brugt i mojitos og cosmos ;)

    Sådan noget sundhedsnoget... baah!

    SvarSlet
  2. Cremefraiche ... Det hører altså til ... og rejer Mmmmmh ...

    SvarSlet
  3. @Erna

    Det må du undskylde - men nu er jeg jo på sådan en frugtuge i denne uge.

    Kan dog tilføje at limesaft også er fint med lige dele gin!


    @Just An Angle etc

    Det lyder nærmest som en rejecocktail? Og det kan sikkert være udmærket, hvis man er til den slags. Men hverken creme fraiche eller rejer er noget jeg er ovenud begejstret for.

    Jeg tænkte også mest henad noget man lige hældte på sin avocado for at spice den op, ikke sådan en hel anretning.

    Men tak for tip! :)

    SvarSlet
  4. Alt forladt søde Leopard ;)

    SvarSlet
  5. Lime og salt ..
    No More No less
    ... Hedder nu BrainOnFire

    SvarSlet
  6. @BrainOnFire

    Ja, fandt ud af det var dig; var ikke opmærksom på det alias. Men skal huske det ;)

    SvarSlet
  7. Avocado + et skvæt hytteost + citronpeber = det bedste i verden. Sødt og surt og pebret :)

    SvarSlet
  8. @Smaa Ord

    Jeg ved ikke rigtig med hytteosten. (Muligvis kan der spores en trend i en vis skepsis overfor syrnede mælkeprodukter fra min side....) Men er enig i at peber - af en eller anden grund - er vigtig i forhold til avocado.

    Men lad endelig kommentarerne fortsætte, på trods af min skepsis. Måske dette kan blive en "tvedelt avocado på 100 måder" opskriftsamling :)

    SvarSlet

Se eventuelt dette indlæg med hjælp til kommentar-formatering (hvordan man linker, for eksempel).