Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 13. december 2011, kl. 02.47

Sara Hjort nøgen

Ja, undskyld, primitiv måde at sælge nedenstående forfilm på. Men stødste den anden dag på artikel om Sara Hjort, som jeg først forvekslede med Birgitte Hjort Sørensen (hende fra Borgen), men så forstod var up-and-coming stjerne i dansk teater og film.

At omtalen af hende var ledsaget af et billede af hende, hvor hun var bodypainted som byttedyr gjorde så ikke meget for at dæmpe mine jagtinstinkter.

Men - ihvertfald - nedenstående sponsorerede forfilm synes jeg ser lidt interessant ud. Lidt ovre i noget syret fransk, måske, men det skal der også være plads til. I materialet siger de således om filmen, Undskyld Jeg Forstyrrer, som har premiere 5/1 2012:
Den danske fabel 'Undskyld jeg forstyrrer' er en ny film af manden bag Frygtelig lykkelig (2008). Det er ikke nemt at have en underlig mor (Lotte Andersen) og en far, man ikke ved, hvem er. Alligevel har Helene (Sara Hjort) ikke tænkt sig at give op, og hendes søgen efter sin ukendte far fører Sara til et lille, skrantende københavnsk teater, hvor et persongalleri af en anden verden har sin daglige gang.
Det er så også gået op for mig, at jeg kender hende fra Forestillinger - hvor jeg godt nok må indrømme jeg ikke lige kan huske hende, men serien i sig selv er noget af det bedste danske TV-dramatik der er lavet!


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: